Standardowe wyposażenie:

  • 2 wędzarnie o powierzchni roboczej 4,9 m² (10 siatek),
  • 2 beczki o wymiarach 1,25 m x 0,6 m,
  • 1 sztuka BBQ o powierzchni roboczej 2,75 m²,
  • 1 beczka grill węglowy o powierzchni 0,6 m²,
  • palenisko 0,3 m³,
  • 2 stoły robocze małe o powierzchni 0,2 m² (każdy),
  • kosz do transportu drewna o pojemności 0,75 m³.

Parametry przyczepy:

  • typ: przyczepa jednoosiowa,
  • wymiary: 5,30 m / 1,80 m / 2,20 m (długość / szerokość / wysokość bez kominów),
  • nacisk osi: 1 x 1350 kg,
  • wyposażenie dodatkowe:
    • hamulec najazdowy,
    • koło podporowe w części przedniej,
    • podpora stabilizacyjna w części tylnej pod paleniskiem.

Dodatkowa specyfikacja:

  • oświetlenie LED na wyposażeniu gwarantujące dobrą widoczność i niezawodność działania,
  • przyczepa przygotowana do ciągnięcia przez pojazdy posiadające sterowanie instalacją oświetlenia przez komputer.

Istnieje możliwość dostosowania wyposażenia do indywidualnych potrzeb klienta.

Przyczepa posiada homologację europejską COC.


Galeria: