Standardowe wyposażenie:
- 2 wędzarnie o powierzchni roboczej 4,9 m² (10 siatek),
- 2 beczki o wymiarach 1,25 m x 0,6 m,
- 1 sztuka BBQ o powierzchni roboczej 2,75 m²,
- 1 beczka grill węglowy o powierzchni 0,6 m²,
- palenisko 0,3 m³,
- 2 stoły robocze małe o powierzchni 0,2 m² (każdy),
- kosz do transportu drewna o pojemności 0,75 m³.
Parametry przyczepy:
- typ: przyczepa jednoosiowa,
- wymiary: 5,30 m / 1,80 m / 2,20 m (długość / szerokość / wysokość bez kominów),
- nacisk osi: 1 x 1350 kg,
- wyposażenie dodatkowe:
- hamulec najazdowy,
- koło podporowe w części przedniej,
- podpora stabilizacyjna w części tylnej pod paleniskiem.
Dodatkowa specyfikacja:
- oświetlenie LED na wyposażeniu gwarantujące dobrą widoczność i niezawodność działania,
- przyczepa przygotowana do ciągnięcia przez pojazdy posiadające sterowanie instalacją oświetlenia przez komputer.
Istnieje możliwość dostosowania wyposażenia do indywidualnych potrzeb klienta.
Przyczepa posiada homologację europejską COC.
Galeria: