Standardowe wyposażenie:
- 2 wędzarnie o powierzchni roboczej 7,2 m² (10 siatek),
- 4 beczki o wymiarach 1,25 m x 0,8 m,
- 2 sztuki BBQ o powierzchni roboczej 7 m²,
- 2 beczki grill węglowy o powierzchni 1,2 m².,
- palenisko 0,75 m³,
- 2 stoły robocze duże o powierzchni 2,7 m²,
- kosz do transportu drewna o pojemności 0,84 m³,
- zbiornik wody 83 l wraz ze zlewem do mycia,
- ruszt obrotowy w beczce BBQ,
- 2 sztuki markiz słonecznych o wymiarach 4,5 m x 3,0 m (z oświetleniem LED),
- wymuszony bieg powietrza wraz ze sterownikiem temperatury ułatwiającym utrzymanie stałej temperatury w komorach BBQ.
Parametry przyczepy:
- typ: przyczepa trzyosiowa,
- wymiary: 8,30 m / 2,20 m / 2,50 m (długość / szerokość / wysokość bez kominów),
- nacisk osi: 3 x 1500 kg,
- maksymalna DMC: 3500 kg,
- wyposażenie dodatkowe:
- hamulec najazdowy,
- koło podporowe w części przedniej,
- podpora stabilizacyjna w części tylnej pod paleniskiem.
Dodatkowa specyfikacja:
- oświetlenie LED na wyposażeniu gwarantujące dobrą widoczność i niezawodność działania,
- przyczepa przygotowana do ciągnięcia przez pojazdy posiadające sterowanie instalacją oświetlenia przez komputer.
Istnieje możliwość dostosowania wyposażenia do indywidualnych potrzeb klienta.
Przyczepa posiada homologację europejską COC.
Galeria: