Standardowe wyposażenie:

  • 2 wędzarnie o powierzchni roboczej 7,2 m² (10 siatek),
  • 4 beczki o wymiarach 1,25 m x 0,8 m,
  • 2 sztuki BBQ o powierzchni roboczej 7 m²,
  • 2 beczki grill węglowy o powierzchni 1,2 m².,
  • palenisko 0,75 m³,
  • 2 stoły robocze duże o powierzchni 2,7 m²,
  • kosz do transportu drewna o pojemności 0,84 m³,
  • zbiornik wody 83 l wraz ze zlewem do mycia,
  • ruszt obrotowy w beczce BBQ,
  • 2 sztuki markiz słonecznych o wymiarach 4,5 m x 3,0 m (z oświetleniem LED),
  • wymuszony bieg powietrza wraz ze sterownikiem temperatury ułatwiającym utrzymanie stałej temperatury w komorach BBQ.

Parametry przyczepy:

  • typ: przyczepa trzyosiowa,
  • wymiary: 8,30 m / 2,20 m / 2,50 m (długość / szerokość / wysokość bez kominów),
  • nacisk osi: 3 x 1500 kg,
  • maksymalna DMC: 3500 kg,
  • wyposażenie dodatkowe:
    • hamulec najazdowy,
    • koło podporowe w części przedniej,
    • podpora stabilizacyjna w części tylnej pod paleniskiem.

Dodatkowa specyfikacja:

  • oświetlenie LED na wyposażeniu gwarantujące dobrą widoczność i niezawodność działania,
  • przyczepa przygotowana do ciągnięcia przez pojazdy posiadające sterowanie instalacją oświetlenia przez komputer.

Istnieje możliwość dostosowania wyposażenia do indywidualnych potrzeb klienta.

Przyczepa posiada homologację europejską COC.


Galeria: